Over mij

Mijn foto
hallo, Ik ben Wil.Getrouwd met Nico.Samen hebben we een dochter en een zoon die beiden getrouwd zijn. En zij hebben ook allebei een dochter en zoon. Ik ben met pensioen na gewerkt te hebben in de ouderenzorg.Ik ben vrijwilliger in een wijksteunpunt voor ouderen en geef daar les in kaarten maken en doe dit al 11 jaar. Scrapkaarten maken doe ik sinds deze zomer en vind t hartstikke leuk om te doen.Op dit blog wil ik alleen scrap laten zien.Ook laat ik kaarten zien op t H J.Veel plezier op mijn blog.

zaterdag 2 april 2011

LENTE 2011

Hallo. Het is LENTE, maar t leek vandaag wel ZOMER. Heerlijk dit weertje. Deze kaart gemaakt en ingezonden bij een club het was een lente uitdaging . De foto is niet zo mooi,mis nl. de bovenkant SORRY De stempel van Sara gekocht in Zwolle, het papier had ik nog. De stempel is gekleurd met derwent . Bedankt voor de reakties op de kaart van Quinty,ze vond het erg leuk. Groeten WIL

4 opmerkingen:

 1. Wat een leukerd weer Wil.
  Ik ga voor je duimen.

  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is inderdaad erg mooi geworden. Je kleuren zijn mooi.
  Fijne dag verder
  Gr. Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. de kleuren zijn prachtig.
  Groetjes Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, ik ben via de site van mijn zus Wil op jouw site terechtgekomen en wat een mooie kaarten maak je zeg. Ik ben volger van je geworden en ik zou het leuk vinden als je ook bij mij kwam kijken op mijn blog. Ik ben nu op vakantie dus geen nieuwe kaarten meer maar zodra ik thuis ben ga ik gelijk weer aan de slag.
  groeten, Jopie

  BeantwoordenVerwijderen